October 20, 2012

Essence Choose me/Hello holo

Choose me više nemaju u prodaji :(  A baš je bio dobar. Preko sam stavila Essence Glowing in the dark, zato je tako malo plavkast i top coat BTGN


11 comments:

 1. Wow, such a beautiful combination!!
  Love the glitter!
  =**

  ReplyDelete
 2. Krasne su ti manikure, sve sam pregledala :D
  Volim glitter, razne nail artove, iako na sebi teško mogu na svakom prstu napraviti isto pa obično ide samo na jedan :D Možeš li nam podijeliti tajnu tako dugih i čvrstih noktiju?? Volim kad su mi nokti dugi, no obično se desi da se počnu listati ili pucaju sa strana i onda sve moram skraćivati. Sad sam počela koristiti Eveline 8w1 i dosta su se popravili, duži su i čvrsti su. Prije nikad nisam korisila lakove za jačanje, tako da mi je ovo otkriće da zaista djeluju takve stvari :) Koristim kao nadlak kao i ti Essence Better than gel nails, i bazni lak od Essence također :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hvala :) koristim samo od essence učvršćivač ultra strong nail hardener već jako dugo i essence nail oil. ovaj učvršćivač stavim kao bazni svaki put kad lakiram i to je to, nema neke tajne :D nisam nikad koristila evelin tako da neznam jel dobar ili nije. al eto ima već jako dugo kako mi nije puknuo nokat. meni je dobar taj od essence ;)

   Delete
 3. i ja patim što nisam uzela rezervu choose me! super ti je ova kombinacija!

  ReplyDelete
  Replies
  1. hvala. da šteta što ga nema više, baš je bio dobar :(

   Delete
 4. Super je,a nokti su ti prelepi :D

  ReplyDelete
 5. Imas prelepe nokte i ovo izgleda SAVRSENO!

  ReplyDelete